Restaurant Weiland
Wil je op de hoogte worden gehouden van toekomstige edities? Laat je gegevens achter:
Na een eerste geslaagde editie vindt ook dit jaar voor de tweede keer restaurant weiland plaats op de Heerenhoeve. Een avondvullende en compleet verzorgde avond op de boerderij.
We nemen jullie deze avond mee in het ontstaan van onze boerderij en onze producten tijdens een 4 gangen barbecue diner met Heerenhoeve en lokale producten verzorgd door een lokale chef.
Inclusief:
- Welkomstbubbel of mocktail
- Brood met Heerenhoeve boter
- Vier gangen barbecue diner met bijpassend wijnarrangement of Searoop mocktails
Datum: zaterdag 31 augustus vanaf 17.00
Locatie: de Heerenhoeve, Korte heerenstraat 8, 4501 PE Oostburg
Prijs: 65 euro per persoon.
Feestdagen 2024
Zeven verrukkelijke Heerenhoeve smaakcombinaties in de vorm van een feestelijke taart voor 6 tot 8 personen. Ambachtelijk gemaakt door ijsbereider Lars.
Uiterlijke besteldatum:
- Sinterklaas: donderdag 28 november
- Kerst: zaterdag 14 december
- Nieuwjaar: zaterdag 21 december
Ophaaldatum:
- Sinterklaas: woensdag 4 december (14.00 - 18.00)
- Kerst: vrijdag 20 december (16.00 tot 20.00u, inclusief mini-kerstmarkt)
- Nieuwjaar: zaterdag 28 december (14.00 - 18.00)
Je ijstaart liever op een andere datum ophalen? Vermeld dit in het opmerkingenveld (minimaal 3 werkdagen na bestelling tijdens openingstijden van de winkel: woensdag tot zaterdag van 14.00-18.00). Laatste mogelijkheid ophaaldatum kerst zaterdag 21 december en nieuwjaar zaterdag 28 december.
IJstaart voor 6-8 personen.
Gemaakt met pepernoot, chocolade en witte chocolade ijs.
Holly Jolly 43
Holly Jolly 43
IJstaart voor 6-8 personen.
Gemaakt met witte chocolade en likeur 43 ijs.
Cookie Caramel
Cookie Caramel
IJstaart voor 6-8 personen.
Een combinatie van ambachtelijk bereid cookiedough ijs en karamelijs op een bodem van speculaas. Gedecoreerd met vanille parfait, karamel en meringue.
Perfect Dessert
Perfect Dessert
IJstaart voor 6-8 personen.
Een combinatie van ambachtelijk bereid chocolade en mokka-ijs op een krokante bodem van chocolade. Gedecoreerd met vanille parfait, karamelvlokken en chocolade.
IJstaart voor 6-8 personen.
Ambachtelijk bereid yoghurtijs met een variegato van amarena kers op een krokante bodem van witte chocolade. Gedecoreerd met vanille parfait, amarena kers en witte chocolade.
IJstaart voor 6-8 personen.
Ambachtelijk bereid yoghurtijs met een variegato van sinaasappel gecombineerd met speculaasijs op een bodem van speculaas. Gedecoreerd met vanille parfait en witte chocolade.
IJstaart voor 6-8 personen.
Feestelijke ijstaart met romig Zeeuwse babbelaar- en Zeeuwse bolusijs met daartussen een verfijnde laag chocoladesemelcuit op een krokante chocoladebodem. Afgewerkt met een luchtige, licht afgebrande meringue.